Hei!
 
Vi er Nina og Rolf Barbakken og eiere av Knapper Alpakka. Vi har bakgrunn innenfor IT, programmering og nettverk, som vi drev med som selvstendige næringsdrivende i mange år. Vi jobbet så og si døgnet rundt, og det kom til et punkt da vi innså at vi ikke kunne fortsette slik. Det var mer til livet enn som så.
Nina og Rolf
 
Vi kjøpte vårt første småbruk i 2007, og planla vår fremtid som alpakkaoppdrettere. På den tiden var det bare en annen person i Norge som hadde fargede dyr, hvilket var hva vi også ønsket oss. Det finnes 16 grunnfarger med 200 variasjoner innenfor hver, og vi ønsket å utnytte de naturlige fargene til alpakkaen, hvilket er akkurat hva vi gjør i dag.
 
1. april 2008 sto våre første hopper på gården. I 2010 fikk vi vår første reserve champion, og i 2011 fikk vi vår første champion på eget oppdrett. I dag stiller vi ikke ut lengre, men vil sende feller til bedømning når det passer seg slik. I dag er vi mest opptatt av å oppddrette høykvalitets fargede, og spesielt grå, alpakkaer.
 
Vi lever i dag stille og rolig sammen med våre førti alpakkaer, hvorav noen er fra USA, Australia og Chile, men de fleste er likevel eget oppdrett. Vi må selvsagt ikke glemme å presentere våre to Yorkier og to katter som gjør menasjeriet vårt komplett. Livet er godt, og det hadde vært hyggelig å dele noen timer med deg slik at du kan se hva vi har å by på.
 
Velkommen til oss i Knapper Alpakka! 
 
Adresse: Risåsvegen 71, 2436 Våler i Solør
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 4100 2775