Personvernerklæring

Knapper alpakka respekterer din rett til vern om private opplysninger.

E-postadresse eller andre personlige data vil under ingen omstendigheter bli delt eller solgt til andre.

Vi vil ikke sende email til deg med informasjon eller reklame hvis du ikke spesifikt ber om det. Vi følger opt-in prinsippet anbefalt av myndighetene.

Ved betaling med kredittkort

Hvis du velger å betale med kredittkort vil du forlate våre sider og komme inn på de sikre sidene (https) til Paypal. Sikkerhetsløsninger er en vital del af Paypals prosesser og systemer, og har PCI-certificering fra VISA og MasterCard.

PCI-certificeringen (Payment Card Industry) er et omfattende program, hvis formål er å øke datasikkerheten hos leverandører av betalingsløsninger.

PCI-godkennelsen oppnås, efter at en sertifiseret it-revisor har kontrolleret og godkendt såvel den interne som den eksterne sikkerhet på grundlag av en omfattende sjekkliste. Sjekklisten omfatter mere end 200 punkter og berører alle aspekter av it-sikkerhet ut fra seks hovedgrupper:

1. Generell netverkssikkerhed.
2. Beskyttelse av kortinformation.
3. Systemsikkerhet.
4. Adgangskontrol.
5. Kontinuerlig overvågning og test av netverk.
6. Sikkerhetspolitikk.

Paypal fokuserer på sikre betalingsløsninger som har som formål å beskytte forbrukernes betalinger, f.eks. 3D-Secure-programmet og egenutviklede sikkerhedsmoduler som f.eks. Antifraud og Defender.

Kort sagt, du handler trygt hos oss!

Les mer om Paypal her